Κάνει να βλέπει το παιδί βίντεο Youtube;

Το Youtube αποτελεί την πιο αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών της ψηφιακής εποχής. Έρευνα έχει δείξει ότι το 95% των παιδιών παρακολουθεί  βίντεο στο Youtube καθημερινά. Είναι όμως το Youtube ασφαλές για παιδιά; Τι θα πρέπει να προσέξεις ως γονιός για να προστατέψεις το παιδί σου;  Στο επεισόδιο αυτό θα μοιραστώ μαζί σου τις 8 κόκκινες σημαίες που θα πρέπει να προσέξεις πριν επιτρέψεις στο παιδί να δει βίντεο στο Youtube. Στο τέλος του επεισοδίου θα σου αποκαλύψω έναν εντελώς δωρεάν τρόπο για να βλέπει το παιδί σου βίντεο στο youtube χωρίς διαφημίσεις.

Tίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την γονική επίβλεψη. Το youtube είναι το πλέον ακατάλληλο μέρος για να “παρκάρεις” το παιδί σου. Δες το βίντεο με τίτλο “Γιατί οι γονείς παρκάρουν με τόση ευκολία το παιδί μπροστά σε μια οθόνη;” για να κατανοήσεις την ανάγκη για ψηφιακή παιδεία και ψηφιακή διαπαιδαγώγηση.


 

 

Οι διαδικτυακοί κίνδυνοι συνεχώς εξελίσσονται, μείνε ενημερωμένος!!!

Κατέβασε το Δωρεάν Υλικό:

Κατέβασε τα Tips για Ψηφιακή Ασφάλεια εδώ!

Κατέβασε τα Tips για Digital Detox εδώ! 

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες το βίντεο για την Ψηφιακή Διαπαιδαγώγηση!

 

 

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!”

Κάνε εγγραφή στο Newsletterγια να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This