Μαμά, θέλω Tablet!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή, όμως, κανείς δε μας δίδαξε πώς. Αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι γονείς ομολογούν ότι τα έχουν βρει «μπαστούνια» στο να βάλουν όρια και κανόνες στη σχέση του παιδιού τους με τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες για την επιρροή που ασκεί ο ψηφιακός κόσμος στη σωματική και ψυχική υγεία, στη σχολική επίδοση και στην ευτυχία των παιδιών. Θα ανακαλύψετε πώς να μεγαλώσετε υπευθύνους ψηφιακούς πολίτες και θα οδηγηθείτε στο να γίνετε Γονείς Ηγέτες.

Το «Μαμά, θέλω Tablet» είναι ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης και  ένα κάλεσμα για δράση: να δώσουμε στα παιδιά μας τα εφόδια, ώστε να ζήσουν μια ζωή με νόημα και να βιώσουν την επιτυχία και την ευτυχία τόσο στον πραγματικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο.

«Η υγεία και ευτυχία του παιδιού σας είναι στα χέρια σας!»

 «Βοηθήστε το παιδί σας να συνδεθεί με ό,τι έχει πραγματική αξία και να βγει νικητής σε όλες τις πίστες της ζωής!»

 

Το πρώτο βιβλίο για την Ψηφιακή Διαπαιδαγώγηση στην Ελλάδα!

 

 

” Το να μάθει ένα παιδί να επιβιώνει στον Ψηφιακό Kόσμο

είναι το ίδιο σημαντικό με την ανάγνωση και την γραφή! “

Σχετικά με τη Συγγραφέα!

Η Ροδούλα Καφτάκη είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ομιλήτρια, μαμά δύο αγοριών και δημιουργός του Safe Kids Project. Σπούδασε Μηχανικός Η/Υ στο Πολυτεχνείο Πατρών, απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Παιδαγωγικό πτυχίο από την Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Ηρακλείου. Έχει επιμορφωθεί στα θέματα «Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης», «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Διαδικτυακού Εθισμού», «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού». Έχει λάβει μετεκπαίδευση στην «Ψυχολογία και Παιδοψυχολογία», τον «Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό–NLP», τη «Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία» και την «Αποτελεσματική Επικοινωνία και Ανθρώπινες Σχέσεις». Τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετεί ένα όραμα: να κινητοποιήσει τους ψηφιακούς πολίτες να αναλάβουν δράση για έναν καλύτερο και ασφαλέστερο ψηφιακό κόσμο για όλους. Πραγματοποιεί ομιλίες και βιωματικά σεμινάρια, εμπνέοντας τους σύγχρονους πολίτες να αποκτήσουν ψηφιακή παιδεία και να μεγαλώσουν υπεύθυνα παιδιά, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της αποτελεσματικής διαπαιδαγώγησης στην ψηφιακή εποχή (Digital Parenting).

Μείνετε συντονισμένοι!

Κάνε Εγγραφή για να λαμβάνεις Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Σεμινάρια!

Share This