Γιατί οι γονείς αναθέτουν με μεγάλη ευκολία την επίβλεψη του παιδιού σε ένα τάμπλετ ή ένα κινητό; Στο  βίντεο αυτό θα μοιραστώ μαζί σου τους δυο βασικότερους λόγους που πολλοί γονείς αναθέτουν την επίβλεψη του παιδιού τους σε μια οθόνη και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι το κινητό και το τάμπλετ ή εύκολη λύση ή οι γονείς έχουν άγνοια κινδύνου; Για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε την παρούσα κατάσταση. Για να αποφασίσεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις θα πρέπει να ξέρεις που βρίσκεσαι. Είναι σημαντικό λοιπόν να κατανοήσουμε την επίδραση που έχει η τεχνολογία στη ζωή μας και στη ζωή των παιδιών μας. 

Διάβασε το Κεφάλαιο Άγνοια ή Βόλεμα στο βιβλίο μου Μαμά,θέλω Tablet

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο τον φυσικό όσο και τον ψηφιακό κόσμο πιο όμορφο και πιο ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας!

Ροδούλα Καφτάκη, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής, Συγγραφέας και Δημιουργός του Safe Kids Project

Κάνε εγγραφή στο Newsletter για να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!”

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This