Διαδικτυακός εθισμός: 5+1 καμπανάκια

Κάθετε το παιδί σου με τις ώρες μπροστά σε μια οθόνη; Είναι το κινητό προέκταση του χεριού του; Παίζει βιντεοπαιχνίδια κάθε μέρα και δίνεις μάχη για να αφήσει τον μοχλό; Μήπως «τα έχεις βρει σκούρα» στο να βάλεις όρια στο χρόνο οθόνης; και μήπως αναρωτιέσαι αν το παιδί σου είναι εθισμένο στις ηλεκτρονικές συσκευές; Αν βιώνεις μια από τις παραπάνω καταστάσεις τότε το σημερινό επεισόδιο είναι για σένα. Σήμερα θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις αν το παιδί σου είναι «εθισμένο» στις ηλεκτρονικές συσκευές, στα βιντεοπαιχνίδια(videogames), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) ή γενικότερα στο διαδίκτυο. Θα μοιραστώ μαζί σου 5 +1 καμπανάκια τα οποία ενδεχομένως σημαίνουν ότι το παιδί σου έχει έρθει αντιμέτωπο με τον διαδικτυακό εθισμό. Μείνε μαζί μου μέχρι το τέλος όπου θα σου αποκαλύψω ποια είναι η συνθήκη που είναι αναγκαία να για να ονομάσουμε μια κατάσταση διαδικτυακό εθισμό (internet addiction).

 

Ο διαδικτυακός εθισμός (internet addiction) μας αφορά όλους!!!

Η ψηφιακή παιδεία είναι το καλύτερο αντίδοτο για την αντιμετώπιση του!!!

Κατέβασε το Δωρεάν Υλικό:

Κατέβασε τα Tips για Ψηφιακή Ασφάλεια εδώ!

Κατέβασε τα Tips για Digital Detox εδώ! 

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες το βίντεο για την Ψηφιακή Διαπαιδαγώγηση!

 

 

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!”

Κάνε εγγραφή στο Newsletterγια να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This