Δυσκολεύεσαι να βάλεις στο παιδί σου κανόνες και όρια για τη χρήση οθόνης; Και πόσο είναι τελικά το επιτρεπτό όριο για κάθε ηλικία; Στο σημερινό επεισόδιο θα απαντήσω στη πιο συχνή ερώτηση που μου κάνουν οι γονείς: «Πόση ώρα επιτρέπεται να κάθεται ένα παιδί μπροστά σε μια οθόνη;» Και ενώ η ερώτηση ακούγεται πολύ απλή η απάντηση δεν είναι και τόσο εύκολη. Ο χρόνος οθόνης αποτελεί «το μήλο της Έριδος» στις περισσότερες οικογένειες του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τα 5 ερωτήματα που χρειάζεται να απαντήσεις πριν αποφασίσεις πόσο χρόνο θα περνάει το παιδί σου μπροστά σε μια οθόνη.

 

Το Οικογενειακό Συμφωνητικό θα σε βοηθήσει να βάλεις κανόνες και όρια στη χρήση οθόνης και να δώσεις στο παιδί σου τα εφόδια για μια ισορροπημένη σχέση με την τεχνολογία.

Κατέβασε το Οικογενειακό Συμφωνητικό εδώ!

 

Κατέβασε το Δωρεάν Υλικό:

Κατέβασε τα Tips για Ψηφιακή Ασφάλεια εδώ!

Κατέβασε τα Tips για Digital Detox εδώ! 

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες το βίντεο για την Ψηφιακή Διαπαιδαγώγηση!

 

 

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!”

Κάνε εγγραφή στο Newsletterγια να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This