Τα κινητά και τα τάμπλετ είναι απαραίτητα παιδικά αξεσουάρ στην ψηφιακή εποχή που ζούμε. Πως θα διαχειριστούμε όμως την ύπαρξη τους; Είμαστε η πρώτη γενιά που μεγαλώνει ψηφιακούς πολίτες «από κούνια». Η τεχνολογία έχει εισβάλει σε κάθε τομέα της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας.  Σε ολόκληρο τον κόσμο οι γονείς προσπαθούν να βρουν απαντήσεις για το πως θα διαχειριστούν την τόσο καθοριστική σχέση του παιδιού τους με την τεχνολογία. Ως γονείς έχουμε την ευθύνη και την πρόκληση να μεγαλώσουμε παιδιά που να είναι υπεύθυνοι ψηφιακοί πολίτες και να διαθέτουν τα εφόδια για να ζήσουν με υγεία και ευτυχία στον φυσικό και στον ψηφιακό κόσμο.

Πως όμως θα δώσουμε στα παιδιά τα εφόδια ώστε να επιβιώσουν στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας;

Θέλω να μοιραστώ μαζί σου τα βασικά σημεία για να μεγαλώσεις ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί στην ψηφιακή εποχή. Δες το βίντεο μέχρι τέλους για να ανακαλύψεις τα μυστικά της ψηφιακής διαπαιδαγώγησης.

 

Διάβασε το άρθρο με τίτλο: “Πως να μεγαλώσεις ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί στην ψηφιακή εποχή;” 

 «Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά!»

Unicef*

* https://www.unicef.org/eca/press-releases/make-digital-world-safer-children-while-increasing-online-access-benefit-most

Δωρεάν Υλικό:

Κατέβασε τα Tips για Ψηφιακή Ασφάλεια εδώ!

Κατέβασε τα Tips για Digital Detox εδώ! 

 

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!”

Κάνε εγγραφή στο Newsletterγια να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This