Οι διακοπές των Χριστουγέννων και γενικότερα οι διακοπές του σχολείου αποτελούν μεγάλη χαρά για τα παιδιά και τις περιμένουν πως και πως. Από την άλλη οι γονείς, ιδιαίτερα αυτοί που εργάζονται σπάνε το κεφάλι τους πως θα απασχολήσουν τα παιδιά τον τόσο ελεύθερο χρόνο που έχουν κατά την περίοδο των διακοπών. Τι συμβαίνει συνήθως; Οι γονείς παρκάρουν τα παιδιά μπροστά σε μια οθόνη και τα παιδιά ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στις συσκευές. Αυτό έχει πολύ σοβαρές συνέπειες στη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού. Στο σημερινό επεισόδιο θα μοιραστώ μαζί σου 5 Tips για να βάλεις κανόνες και όρια στη χρήση οθόνης και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

 

 

Σου ζητάει το παιδί κινητό ή τάμπλετ για δώρο Χριστουγέννων;

Πριν πάρεις μια τόσο σημαντική απόφαση, διάβασε το βιβλίο “Μαμά,θέλω Tablet” για να ενημερωθείς για τις επιπτώσεις που έχει η χρήση οθόνης στη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού.

 

Το Οικογενειακό Συμφωνητικό θα σε βοηθήσει να βάλεις κανόνες και όρια στη χρήση οθόνης και να δώσεις στο παιδί σου τα εφόδια για μια ισορροπημένη σχέση με την τεχνολογία.

Κατέβασε το Οικογενειακό Συμφωνητικό εδώ!

 

Κατέβασε το Δωρεάν Υλικό:

Κατέβασε τα Tips για Ψηφιακή Ασφάλεια εδώ!

Κατέβασε τα Tips για Digital Detox εδώ! 

 

 

 

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!

Κάνε εγγραφή στο Newsletterγια να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This