Σου ζητάει και εσένα το παιδί σου τάμπλετ ή κινητό για δώρο Χριστουγέννων;  Πίστεψε με οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας επιθυμιών των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη. Άλλωστε ο τίτλος του βιβλίου μου «Μαμά,θέλω Tablet» δεν προέκυψε τυχαία. Ο γιος μου είχε την ίδια επιθυμία που έχουν εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα μου έκανε το αίτημα γραπτό. Το Μαμά θέλω να μου πάρεις τάμπλετ ήταν ένα σημείωμα που βρήκα κολλημένο στην πόρτα του υπνοδωματίου μου από τα χεράκια του τότε 10χρονου γιού μου. Αν και το δικό σου παΐδι σου ζητάει κινητό ή τάμπλετ για τα Χριστούγεννα τότε επείγει να παρακολουθήσεις το επεισόδιο αυτό πριν πάρεις μια απόφαση. Θα καταρρίψω 6 μύθους  που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις πιο συνειδητά και με περισσότερη γνώση. Στο τέλος του επεισοδίου θα σου αποκαλύψω τι συσκευή μπορείς να πάρεις  στο παιδί σου αν θέλεις να έχει μια καλή σχέση με την τεχνολογία και να αποκτήσει ψηφιακές δεξιότητες. Μια συσκευή που έχει τις λιγότερες αρνητικές συνέπειες για την υγεία του.

 

 

Σου ζητάει το παιδί κινητό ή τάμπλετ για δώρο Χριστουγέννων;

Πριν πάρεις μια τόσο σημαντική απόφαση, διάβασε το βιβλίο “Μαμά,θέλω Tablet” για να ενημερωθείς για τις επιπτώσεις που έχει η χρήση οθόνης στη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού.

 

Το Οικογενειακό Συμφωνητικό θα σε βοηθήσει να βάλεις κανόνες και όρια στη χρήση οθόνης και να δώσεις στο παιδί σου τα εφόδια για μια ισορροπημένη σχέση με την τεχνολογία.

Κατέβασε το Οικογενειακό Συμφωνητικό εδώ!

 

Κατέβασε το Δωρεάν Υλικό:

Κατέβασε τα Tips για Ψηφιακή Ασφάλεια εδώ!

Κατέβασε τα Tips για Digital Detox εδώ! 

 

 

 

Αν μεγαλώνεις παιδί στην ψηφιακή εποχή τότε το “Μαμά,θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που δεν κάνει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου. Θα ανατρέξεις σε αυτό αρκετές φορές σε κάθε ηλικία του παιδιού σου!

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή! Ας μάθουμε πως να το κάνουμε αποτελεσματικά!

“Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε εμείς για αυτά στην παιδική τους ηλικία!

Κάνε εγγραφή στο Newsletterγια να λαμβάνεις ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα και Δωρεάν υλικό από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki!

Share This