Η πρώτη δημόσια Παρουσίαση του βιβλίου: “Μαμά,θέλω Tablet”: Πως να μεγαλώσετε υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή!

Μας συμφέρει ως γονείς

  • … να ανακαλύπτουμε τον κόσμο που περνά το παιδί μας μεγάλο μέρος του χρόνου του.
  • … να γνωρίζουμε το μέσο που διαπαιδαγωγεί το παιδί μας. 
  • .. να μάθουμε τα μυστικά του ψηφιακού κόσμου για να έχουμε επιχειρήματα απέναντι απαιτήσεις των παιδιών που είναι πιθανόν να τα βλάψουν και για να είμαστε σε θέση να θέσουμε αποτελεσματικά κανόνες και όρια.

Το “Μαμά, θέλω Tablet” είναι ένα βιβλίο που περιέχει πολύ επιστημονική γνώση και τις τελευταίες έρευνες από τις επιστήμες της ψυχολογίας, της ιατρικής, της πληροφορικής, της παιδαγωγικής και της νευροεπιστήμης. Ωστόσο είναι τόσο απλά γραμμένο ώστε να μπορεί να το διαβάσει με την ίδια ευκολία ένας ειδικός ψυχικής υγείας, ένας εκπαιδευτικός, ένας γονιός ή ακόμα και ένα παιδί γυμνασίου ή λυκείου. 

Τα καλά νέα είναι ότι η γνώση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες και συνειδητές επιλογές. Μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, και στον τρόπο που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, οδηγούν σε βελτιωμένη σχέση με το  παιδί σε καλύτερη οικογενειακή ζωή, και στο να  βιώνουμε συνειδητά τις λιγοστές στιγμές με το παιδί μας, δημιουργώντας ισχυρές αναμνήσεις που είναι μια επένδυση για το μέλλον του.

Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή όμως κανείς δεν μας δίδαξε πως!

Δες και τις υπόλοιπες εκπομπές και συνεντεύξεις που έχουν φιλοξενήσει τη Ροδούλα Καφτάκη στο κανάλι του Safe Kids Project- Rodoula Kaftaki! 

Κάνε Εγγραφή στο Κανάλι στο Youtube για να λαμβάνεις ενημερώσεις για τα νέα βίντεο!

“Μαμά, θέλω Tablet” το βιβλίο που κάθε σύγχρονος γονιός και σύγχρονος πολίτης πρέπει να έχει διαβάσει!

Ζητήστε το στα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα ή αποκτήστε το απευθείας από το Safe Kids Project!

Το Βιβλίο

Το   πρώτο ελληνικό βιβλίο για την ψηφιακή διαπαιδαγώγηση (Digital Parenting). Γονείς και εκπαιδευτικοί της ψηφιακής εποχής χρειαζόμαστε ενημέρωση και καθοδήγηση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα παιδιά της “Γενιάς Ζ”. Μας συμφέρει να γνωρίζουμε τον κόσμο στον οποίο περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους τα παιδιά μας! Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψεις τα μυστικά του Ψηφιακού Κόσμου και θα εμπνευστείς ώστε να γίνεις “Γονιός Ηγέτης” στην Ψηφιακή Εποχή!

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project!

Share This