“Στο βιβλίο «Μαμά, θέλω Τάμπλετ!» βρήκα έναν πολύτιμο συνομιλητή που ένιωσα ότι συμμερίζεται την αγωνία και τον προβληματισμό μου για τον εθισμό της σημερινής γενιάς στα ηλεκτρονικά μέσα. Μέσα από πολλά και διαφορετικά παραδείγματα παρουσιάζονται ανάγλυφα οι ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει πλέον η έκθεση μπροστά σε μία οθόνη και οι κίνδυνοι που αυτή συνεπάγεται.”

“Αυτό που καθιστά ιδιαιτέρως ελκυστική την ανάγνωση είναι η ποικιλία του ύφους της συγγραφέως, η αμεσότητα & παραστατικότητα του λόγου της. Διανθισμένο καθώς είναι με τον εύστοχο λόγο πολλών έγκριτων επιστημόνων από όλα τα πεδία της ανθρώπινης σκέψης (παιδαγωγικής, φιλοσοφίας, πολιτικής, ψυχολογίας) αποπειράται& κατορθώνει να καλύψει σφαιρικά το θέμα που θίγει.”

“Η κύρια επιδίωξή είναι το πώς θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε χαρούμενα και ισορροπημένα παιδιά που θα μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις απαιτήσεις της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας και ταυτοχρόνως θα είναι ικανά να συνάπτουν αυθεντικές και ειλικρινείς σχέσεις, βασιζόμενοι, σε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα έχουμε χτίσει με τα παιδιά μας!”

Κατερίνα Χαριτάκη

Κάθε φορά που ένας άνθρωπος παίρνει μια πρωτοβουλία προς όφελος των παιδιών “Ένα θαύμα”, πραγματοποιείται ,εκεί έξω και κάθε φορά που ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη οδηγεί τα βήματα μας , αυτός ο κόσμος γίνεται όλο και πιο όμορφος !!!Ένα βιβλίο που αποτελεί έναν “θησαυρό γνώσης” στα χέρια όλων μας !! Μια πραγματική “ασπίδα προστασίας”. Ροδούλα σε ευχαριστούμε πολύ για την καθημερινή επαγρύπνηση.

Μαρία Μαζοκοπάκη

Εύχομαι το βιβλίο σου Rodula Kaftaki να ταξιδέψει σε πολλά σπίτια, για να ενημερώσει και να αφυπνίσει εμάς τους γονείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως τη σχέση των παιδιών μας με την τεχνολογία! Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ!

Ismini Stefanaki

Share This