ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ   ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Διαδραστική ομιλία DigitalWellness:
“Πως να έχουμε μια ασφαλή και ισορροπημένη σχέση με την τεχνολογία”, στο πλαίσιο του
 
📍 Εισηγήτρια: Ροδούλα Καφτάκη Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής MSc, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής, Συγγραφέας.
🎈Για μαθητές/-τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς
🗓 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 09:00-10:30
✍️ Webexlink παρακολούθησης: https://minedu-secondary.webex.com/meet/rkaftak
 
Βασικά σημεία:
🎡 Πως επηρεάζει η τεχνολογία τους 3 πυλώνες της ζωής μας (σωματική υγεία, ψυχική υγεία, σχέσεις);
🎡 Πως θα θωρακιστούμε απέναντι τον διαδικτυακό εθισμό;
🎡 DigitalWellness: η νέα τάση της εποχής και η απάντηση στην αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας.
 
 
 

Λίγα Λόγια για τη Ροδούλα Καφτάκη…

Ροδούλα Καφτάκη, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής και Συγγραφέας, δημιουργός του Safe Kids Project

Η Ροδούλα Καφτάκη είναι μαμά, εκπαιδευτικός, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ομιλήτρια, εισηγήτρια σε σεμινάρια,  συγγραφέας  και δημιουργός του Safe Kids Project. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νυρεμβέργη Γερμανίας και κατάγεται από την Κρήτη. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πάτρας με Μεταπτυχιακό (MSc) στα Δίκτυα Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει μετεκπαίδευση στην «Ασφάλεια του Διαδικτύου», «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Διαδικτυακού Εθισμού», «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού», «Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό- NLP Practitioner», «Ψυχολογία, Παιδοψυχολογία και στην Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία». Μέσα από τη δράση της υπηρετεί έναν στόχο: να βοηθήσει ανθρώπους στην ψηφιακή εποχή να ζήσουν μια ζωή με νόημα και να συνδεθούν με ότι έχει πραγματική αξία επενδύοντας στον εαυτό τους και στις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσα από το έργο της βοηθάει γονείς να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή και να ανακαλύψουν τα μυστικά της Ψηφιακής Διαπαιδαγώγησης (Digital Parenting).

Οραματίζεται έναν καλύτερο Ψηφιακό Κόσμο για όλους, μα κυρίως για τους μικρούς Ψηφιακούς Πολίτες. Έναν κόσμο όπου η επιστήμη και η τεχνολογία υπηρετεί τον άνθρωπο και βελτιώνει την ποιότητα της ζωής του και την ανθρωπότητα.

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki για Υλικό, Σεμινάρια, Εκδηλώσεις, και τα Νέα του Ψηφιακού Κόσμου κάνε Δωρεάν Εγγραφή!

Share This