ΟΜΙΛΙΑ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΟΜΙΛΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 DIGITAL WELLNESS: “ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ”

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, φροντιστές παιδιών και κάθε ψηφιακό πολίτη.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Διοργάνωση: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου & 2ου Δ. Σ. Μαλίων

Συνδιοργάνωση:  Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων: Γυμνασίου Μαλίων και Γενικού Λυκείου Μαλίων

Πότε: Σάββατο 20/1/2024, 10:30

Που: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Μαλίων

Δες τη θεματολογία και τα περιεχόμενα της ομιλίας εδώ

Λίγα Λόγια για τη Ροδούλα Καφτάκη…

Ροδούλα Καφτάκη, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής και Συγγραφέας, δημιουργός του Safe Kids Project

Η Ροδούλα Καφτάκη είναι μαμά, εκπαιδευτικός, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ομιλήτρια, εισηγήτρια σε σεμινάρια,  συγγραφέας  και δημιουργός του Safe Kids Project. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νυρεμβέργη Γερμανίας και κατάγεται από την Κρήτη. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πάτρας με Μεταπτυχιακό (MSc) στα Δίκτυα Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει μετεκπαίδευση στην «Ασφάλεια του Διαδικτύου», «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Διαδικτυακού Εθισμού», «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού», «Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό- NLP Practitioner», «Ψυχολογία, Παιδοψυχολογία και στην Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία». Μέσα από τη δράση της υπηρετεί έναν στόχο: να βοηθήσει ανθρώπους στην ψηφιακή εποχή να ζήσουν μια ζωή με νόημα και να συνδεθούν με ότι έχει πραγματική αξία επενδύοντας στον εαυτό τους και στις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσα από το έργο της βοηθάει γονείς να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή και να ανακαλύψουν τα μυστικά της Ψηφιακής Διαπαιδαγώγησης (Digital Parenting).

Οραματίζεται έναν καλύτερο Ψηφιακό Κόσμο για όλους, μα κυρίως για τους μικρούς Ψηφιακούς Πολίτες. Έναν κόσμο όπου η επιστήμη και η τεχνολογία υπηρετεί τον άνθρωπο και βελτιώνει την ποιότητα της ζωής του και την ανθρωπότητα.

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις από το Safe Kids Project by Rodoula Kaftaki για Υλικό, Σεμινάρια, Εκδηλώσεις, και τα Νέα του Ψηφιακού Κόσμου κάνε Δωρεάν Εγγραφή!

Share This