Η Ροδούλα Καφτάκη,  αποκαλύπτει στην Αντιγόνη Ανδρεάκη τι θα πρέπει να γνωρίζουμε για την ψηφιακή ασφάλεια του παιδιού, ιδιαίτερα στις διακοπές των Χριστουγέννων. Πως θα προστατέψουμε το παιδί από τους διαδικτυακούς κινδύνους και πως θα προλάβουμε τον εθισμό στις ηλεκτρονικές συσκευές; Δίνουμε προτάσεις στους γονείς της ψηφιακής εποχής για δραστηριότητες που θα τραβήξουν το παιδί από τις οθόνες και θα είναι καλές για την σωματική και ψυχική του υγεία και την συναισθηματική και κοινωνική του νοημοσύνη. Δες τη συνέντευξη για να λαμβάνεις αποφάσεις για τη σχέση του παιδιού με τις οθόνες που να στηρίζονται στη γνώση της επιρροής που έχει ο ψηφιακός κόσμος στη ζωή του παιδιού.

Δες τη συνέντευξη στην Εκπομπή Live με την Αντιγόνη στο TV Creta για να μάθεις πως να διαχειριστείς τη σχέση παιδί-οθόνη.

Δες και τις υπόλοιπες Συνεντεύξεις της Ροδούλας Καφτάκη, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για την Ψηφιακή Ασφάλεια (Online Safety)!

Το Βιβλίο

Το   πρώτο ελληνικό βιβλίο για την ψηφιακή διαπαιδαγώγηση (Digital Parenting). Γονείς και εκπαιδευτικοί της ψηφιακής εποχής χρειαζόμαστε ενημέρωση και καθοδήγηση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα παιδιά της “Γενιάς Ζ”. Μας συμφέρει να γνωρίζουμε τον κόσμο στον οποίο περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους τα παιδιά μας! Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψεις τα μυστικά του Ψηφιακού Κόσμου και θα εμπνευστείς ώστε να γίνεις “Γονιός Ηγέτης” στην Ψηφιακή Εποχή!

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project!

Share This