Αν το παιδί σας, σας απευθύνει επίμονα το αίτημα «Μαμά θέλω Tablet!» η συζήτηση με Ανδριανή στην Κρήτη TV σας ταιριάζει γάντι και θα σας δώσει πολλές απαντήσεις για το πόσο τα παιδιά πρέπει να εκτίθενται στον ψηφιακό κόσμο, πότε υπερβαίνουν τα όρια, πως μπορούμε να συμβαδίζουμε με τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα χωρίς να χάνουμε την επαφή μας με την πραγματική ζωή.

Δες τη συνέντευξη στην Εκπομπή Andriani στην Κρήτη TV για να μάθεις τα μυστικά του κόσμου, όπου το παιδί σου περνά μεγάλο μέρος της μέρας του.

Δες και τις υπόλοιπες Συνεντεύξεις της Ροδούλας Καφτάκη, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για την Ψηφιακή Ασφάλεια (Online Safety)!

Το Βιβλίο

Το   πρώτο ελληνικό βιβλίο για την ψηφιακή διαπαιδαγώγηση (Digital Parenting). Γονείς και εκπαιδευτικοί της ψηφιακής εποχής χρειαζόμαστε ενημέρωση και καθοδήγηση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα παιδιά της “Γενιάς Ζ”. Μας συμφέρει να γνωρίζουμε τον κόσμο στον οποίο περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους τα παιδιά μας! Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψεις τα μυστικά του Ψηφιακού Κόσμου και θα εμπνευστείς ώστε να γίνεις “Γονιός Ηγέτης” στην Ψηφιακή Εποχή!

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project!

Share This