Το Safe Kids Project μαζί με το βρεφ/κος σταθμό & Νηπιαγωγείο Δημιουργία και το Aquababies σας προσκαλούν στην Ομιλία με Θέμα: «Ηλεκτρονικές συσκευές και παιδική ηλικία!». Μάθε για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και τον Εθισμό!

Ελάτε να ενημερωθείτε για το πώς θα μεγαλώσετε υγιείς και υπεύθυνους ψηφιακούς πολίτες. Είμαστε η πρώτη γενιά γονέων που διαπαιδαγωγούμε παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή. Η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και του Διαδικτύου είναι επιβεβλημένη. Έχουμε όμως δώσει στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορούν να ζουν στον ψηφιακό κόσμο με ασφάλεια;

– Κάθε παιδί οφείλει να γνωρίζει τα δικαιώματά του.
– Κάθε παιδί πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του, την παιδική του αξιοπρέπεια κ την ψυχολογία του.
– Κάθε παιδί πρέπει πέρα από τη χαρά του internet να προστατεύεται από τους γονείς του κατά τη χρήση του.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, κοινωνικούς λειτουργούς και σε κάθε χρήστη του Διαδικτύου. Σκοπός είναι η ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και την πρόληψη και αντιμετώπιση του εθισμού που όλο και περισσότερο απειλεί τα παιδιά μας.


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, ώρα 17:30
Δημιουργία – Aquababies
Εργοτέλους 76 – Ηράκλειο Κρήτης


Είσοδος Δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά!


Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ανέγερση του Ξενώνα βρεφών και νηπίων “Το Σπίτι των Αγγέλων “

 


Εισηγήτρια: Ροδούλα Καφτάκη Εκπαιδευτικός Πληροφορικής MSc. Επιμορφωμένη σε θέματα στην «Ασφαλή Χρήση Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» από το European Schoolnet Academy, καθώς και στην «Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σχολικού και Διαδικτυακού Εκφοβισμού». Έχει επιμορφωθεί στους τομείς: «Παιδική Ψυχολογία και Μαθησιακές Δυσκολίες», «Συστημική προσέγγιση και Οικογενειακή θεραπεία» και «Διαχείριση Ανθρώπινων Σχέσεων». Είναι δημιουργός του Safe Kids Project www.safekidsproject.gr, που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με θέματα που αφορούν την ψηφιακή εποχή.

Ενημερώσου από τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις μέσα από το κανάλι του Safe Kids Project στο Youtube.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για τις Εκδηλώσεις, τις Ομιλίες και τα Εργαστήρια που πραγματοποιεί το Safe Kids Project- Ροδούλα Καφτάκη άλλα και να λαμβάνεις υλικό σχετικό με το θέμα Ασφαλής χρήση Ηλεκτρονικών Συσκευών και Διαδικτύου κάνε εγγραφή στο Newsletter του  Safe Kids Project.

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project!

Share This