Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και νέες υποσχέσεις.  Ας θυμηθούμε μέσα σε αυτούς τους στόχους να προσθέσουμε και την σχέση που έχουμε με την τεχνολογία.  Ας υποσχεθούμε στον εαυτό μας ότι θα υιοθετήσουμε καλύτερες συνήθειες ότι αφορά την χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και του διαδικτύου. Η τεχνολογία αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας το οποίο την επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για τον λόγο αυτόν είναι σημαντικό να ορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να υπάρχει στην καθημερινότητα μας και να επιλέξουμε εμείς προς ποια κατεύθυνση θα την επηρεάζει. Για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη που μας προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος,  είναι σημαντικό να  ενημερωνόμαστε, ώστε να υιοθετήσουμε καλές πρακτικές για την χρήση του. Η τεχνολογία δημιουργήθηκε για να μας υπηρετεί και θα πρέπει να κάνει την ζωή μας καλύτερη.

Με αφορμή την αλλαγή του έτους, ας αναλογιστούμε τι είδους σχέση είχαμε μέχρι τώρα  με την τεχνολογία και αν αυτή προσφέρει βελτιώνει την ποιότητα της ζωή μας. Ας εντοπίσουμε τυχόν κακές συνήθειες και ας τις αντικαταστήσουμε με νέες συνήθειες πιο υγιής.

Κατεβάστε και εκτυπώστε τους στόχους που θα βρείτε εδώ. Σας προτείνω το νέο έτος να θέσετε μερικούς από (ή και όλους) τους αυτούς και σας υπόσχομαι ότι θα βιώσετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

Η καλή σχέση με την τεχνολογία βελτιώνει και την σχέση μας με την ζωή!

Εγγραφή

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project!

Share This