Τα παιδιά μας στο Διαδίκτυο!

Μάθε για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και τον Εθισμό!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου σας προσκαλεί στην Ομιλία με Θέμα: «Τα παιδιά μας στο Διαδίκτυο!». Είμαστε η πρώτη γενιά γονέων που  μεγαλώνουμε παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή. Η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και του Διαδικτύου είναι επιβεβλημένη. Έχουμε όμως δώσει στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορούν να ζουν στον ψηφιακό κόσμο με ασφάλεια;

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και κοινωνικούς λειτουργούς και σε κάθε χρήστη του διαδικτύου. Σκοπός είναι η ενημέρωση  σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και την πρόληψη και αντιμετώπιση του εθισμού που όλο και περισσότερο απειλεί τα παιδιά μας.

 

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019 ώρα 17.30

12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

 

Εισηγήτρια: Ροδούλα Καφτάκη Εκπαιδευτικός Πληροφορικής MSc. Επιμορφωμένη σε θέματα στην «Ασφαλή Χρήση Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» από το European Schoolnet Academy, καθώς και στην «Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σχολικού και Διαδικτυακού Εκφοβισμού». Έχει επιμορφωθεί στους τομείς: «Παιδική Ψυχολογία και Μαθησιακές Δυσκολίες», «Συστημική προσέγγιση και Οικογενειακή θεραπεία» και «Διαχείριση Ανθρώπινων Σχέσεων». Είναι δημιουργός του Safe Kids Project www.safekidsproject.gr, που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με θέματα που αφορούν την ψηφιακή εποχή.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου

Εγγραφή

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω Ενημερώσεις για Εκδηλώσεις, Άρθρα, Υλικό και Δημοσιεύσεις του Safe Kids Project!

Share This